Felejthetetlen drámák

Vannak olyan drámafilmek, amelyek érzelmi témákkal foglalkoznak. A filmek drámai témái közé tartoznak az alkoholizmus, a kábítószer-függőség, a faji előítéletek, a szegénység, a vallási intolerancia, a bűnözés és a korrupció. Az ilyen típusú filmek ellentétben állnak azokkal az akciófilmekkel, amelyek felületes karakterek segítségével mutatják be a pörgős akciót és fizikai konfliktust. Szinte minden filmben van drámai elem, de a drámafilmek jellemzően a fő téma drámájára koncentrálnak.

Néhány jól ismert drámafilm közé tartozik a Keresztapa (19 72), a Citizen Kane (1941) és a Schindler listája (1993). Mindezek a filmek képesek voltak mély hatást gyakorolni a nézők elméjére. Egy lényeges konfliktusról beszélnek, amelyre az ilyen típusú filmekben nagy szükség van. Ez az oka annak, hogy ezekről a filmekről van a legtöbb szó manapság is több ezer ember között.

Az egyik legnépszerűbb film, amely világszerte felkeltette a nézők figyelmét, a Keresztapa. Az emberek egyik legkedveltebb filmje. A film harmadik része 1990-ben készült, de nem volt olyan lenyűgöző, mint az első kettő 1972-ben és 1974-ben. A harmadik rész egy idősödő Michaelre fókuszál, aki 1979-ben vásárol egy hatalmas ingatlancéget a Vatikánból, de így az európai bűnözők gondjaival néz szembe. Ezt követően, amikor Micheal megbetegszik, átadja üzletét unokaöccsének (Andy Garcia). Michael szűk családban nő fel.

A szerencse nem igazán kedvezett neki az életében. Első felesége autóbalesetben halt meg. Második felesége, Kay (Diane Keaton) elválik tőle, és soha többé nem házasodik meg. Neki és Kay-nek két gyermeke van. Micheal úgy fejezi be életét, hogy egyedül hal meg, és csak a kiskutyája gyászolja őt.

Egy másik érdekes dráma film a Citizen Kane. Ez egy innovatív és lélegzetelállító tanulmány egy karakterről, akit Orson Welles alakít. Csodálatosan néz ki a gazdag és hatalmas újságmágnás, Charles Foster Kane szerepében. A történet visszaemlékezések sorozatát bontja ki, amelyek felfrissítik a Kane-t ismerő nézők emlékeit. Remek film nézni, mert a látvány stílusa még ma is lenyűgöző és ötletes. A film sztárja is nagyon tapasztalt. Szóval, élvezze ezt a nagyszerű drámafilmet, és ismerje meg Kane újságmágnás életét.

Tehát megállapítható, hogy a drámafilmek az egyik legjobb lehetőség a társadalom problémáinak megismerésére. Különböző kultúrák és hagyományok képét ábrázolják. Az ember megismerheti a társadalomban felbukkanó gonoszságokat, ha megnézi ezeket a filmeket. Könnyedén élvezhetőek a különböző oldalakról, ahol egyetlen fillért sem kell költeni, mert nagyon sok olyan weboldal kínál ingyenes filmnézést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *